Αυτοματισμοί Εξοικονόμησης Ενέργειας

Συστήματα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο

Οι αυτοματισμοί εξοικονόμησης ενέργειας αποτελούν συστήματα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας, αφού θα δώσουν στο κτήριό σας τη δυνατότητα να λειτουργεί από μόνο του με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας.


Η Energy Saving με έδρα την Αθήνα, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες στο σύγχρονο οικιακό και επαγγελματικό αυτοματισμό (Siemens AE, Multibeton Hellas AE, Willo Hellas), προσφέροντας τα κατάλληλα εργαλεία για τη δημιουργία κτηρίων που "σκέφτονται" και λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες και τη χρήση κάθε δωματίου.

Σύστημα αντιστάθμισης εξωτερικής θερμοκρασίας σε καυστήρα

Με τον ελεγκτή αντιστάθμισης επιτυγχάνεται απευθείας έλεγχος της λειτουργίας του λέβητα. Επιπλέον, ο ελεγκτής αντιστάθμισης ρυθμίζει τη θερμοκρασία του νερού που διαρρέει όλη την εγκατάσταση ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση.

Οι αυτοματισμοί και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας καταφέρνουν τεράστια μείωση κατανάλωσης, επιτυγχάνοντας μια αντιστάθμιση τουλάχιστον 30%, αποσβένοντας στην ουσία ταχύτατα το κόστος εγκατάστασής τους.

Ελεγκτής αλληλουχίας λεβητών

Στόχος του αυτόματου ελέγχου αλληλουχίας λεβητών είναι να επιτύχει τον συγκερασμό, τον έλεγχο και επίβλεψη των απαιτήσεων δύο ή και παραπάνω λεβητών ενός κτηρίου με σκοπό την:

  • Μέγιστη αίσθηση άνεσης.
  • Απόδοση υψηλών προδιαγραφών.
  • Αξιοσημείωτη εξοικονόμηση καυσίμου.
  • Άμεση απόσβεση επένδυσης.
parallax background

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Energy Saving για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με την τοποθέτηση και εγκατάσταση αυτοματισμών εξοικονόμησης ενέργειας.