Ενεργειακές Επιθεωρήσεις

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης με ταχύτητα και αμεσότητα.

Οι ενεργειακές επιθεωρήσεις αποτελούν εξαιρετικά σημαντικές διαδικασίες που ως στόχο έχουν την εξοικονόμηση ενέργειας, τόσο στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις όσο και στο κτηριακό περιβάλλον και αφορούν όλες τις ενεργειακές τεχνολογίες. Ουσιαστικά, ως ενεργειακή επιθεώρηση ορίζουμε την εκτίμηση της πραγματικής κατανάλωσης ενέργειας σε ένα κτήριο, όπως επίσης ποιοι παράγοντες τους επηρεάζουν, αλλά και ποιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας υπάρχουν.

Η Energy Saving με έδρα την Αθήνα διαθέτει μια έμπειρη ομάδα μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων που κατέχουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για τη διενέργεια μελετών εξοικονόμησης ενέργειας. Άλλωστε, η 20ετής εμπειρία μας στον τομέα των μελετών-κατασκευών και το τεράστιο πελατολόγιό μας καταδεικνύουν τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας.

Ενεργειακές Επιθεωρήσεις | Energy Saving

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες ενεργειακών επιθεωρήσεων και έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) Κτηρίου με ταχύτητα και αμεσότητα.

Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας έκδοσης Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) κτηρίων, τόσο κατά τις αγοροπωλησίες όσο και κατά τις ενοικιάσεις ακινήτων, θα έχετε από εμάς πέραν της έκδοσης Π.Ε.Α., καινοτόμες προτάσεις για συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας που θα αναβαθμίσουν την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων και θα περιλαμβάνουν κατά κανόνα, σύγχρονες τεχνικές και ειδικά υλικά με προσιτό κόστος. Κάτι που θα προστατεύσει τόσο την τσέπη σας –στους απαιτητικούς καιρούς που ζούμε- όσο και το περιβάλλον.

Είμαστε στη διάθεσή σας!

parallax background

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Energy Saving για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με τις ενεργειακές επιθεωρήσεις.