Ηλιακά

Μειώστε αισθητά τα έξοδα του σπιτιού σας.

Τα ηλιακά συστήματα περιλαμβάνουν τους ηλιακούς θερμοσίφωνες και πιο σύνθετα συστήματα με ηλιακούς συλλέκτες στο δώμα και μπόιλερ στο λεβητοστάσιο.

Πιο συγκεκριμένα, στα ηλιακά συστήματα χρησιμοποιούμε τους ηλιακούς συλλέκτες για να έχουμε ζεστό νερό και τα φωτοβολταϊκά πλαίσια για τη χρήση ηλεκτρισμού σε μικρή ισχύ. Οι ηλιακοί συλλέκτες διαχωρίζονται βάσει της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν, σε συλλέκτες χωρίς κάλυμμα, σε επίπεδους συλλέκτες και σε σωλήνες κενού.

Η τοποθέτηση και εγκατάστασή τους μπορεί να είναι οριζόντια ή επικλινής αναλόγως του χώρου που θα επιλεγεί, ενώ ταυτόχρονα για την καλύτερη απόδοση των συλλεκτών συνυπολογίζονται και κάποιοι ακόμα παράγοντες όπως:

  • Η κλίση η οποία διαφοροποιείται και εξαρτάται από τη χρήση π.χ. αν είναι ετήσια.
  • Ο ωφέλιμος χώρος για τον ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό.
  • Οι υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις.
Ηλιακά | Energy Saving

Ποια είναι τα οφέλη των ηλιακών συστημάτων;

  1. Εξοικονόμηση καυσίμου
  2. Ταχύτατη απόσβεση της επένδυσης
  3. Χαμηλό κόστος συντήρησης
  4. Μηδενική εκπομπή ρύπων
  5. Συνέργεια με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης
  6. Ελάχιστες επεμβάσεις στις υφιστάμενες κατοικίες
parallax background

Αποκτήστε υπερσύγχρονα ηλιακά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας με την εγγύηση και την ποιότητα της Energy Saving στην Αθήνα και μειώστε αισθητά τα έξοδα του σπιτιού σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Energy Saving για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με τα ηλιακά συστήματα για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.