Κεντρική Θέρμανση

Εγκατάσταση σε υφιστάμενα ή νεόδμητα κτήρια

Η εταιρεία Energy Saving χάρη στην επιτυχημένη πορεία της στο χώρο και των συνεργασιών που έχει συνάψει με τις πιο αναγνωρισμένες και επώνυμες εταιρείες, είναι σε θέση να αναλάβει πλήρως την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος κεντρικής θέρμανσης σε υφιστάμενα ή νεόδμητα κτήρια, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη.

Στα υφιστάμενα κτήρια, πραγματοποιείται συνάντηση του ιδιοκτήτη με τους εξειδικευμένους μηχανολόγους της εταιρείας μας, όπου μετά από συνεννόηση καταλήγουμε στη βέλτιστη επιλογή για την όδευση του νέου δικτύου σωληνώσεων, το οποίο θα καταλήγει είτε σε μια επίτοιχη μονάδα θέρμανσης φυσικού αερίου, είτε σε μια μονάδα με υγραέριο (φιάλες), είτε σε μια αντλία θερμότητας.

Όσον αφορά τα καινούργια κτήρια, βασίζουμε την εγκατάσταση πάνω στη μελέτη του μηχανικού και στην περίπτωση που αυτή δεν υπάρχει, πραγματοποιούμε εμείς νέα μελέτη. Στις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις οι δυνατότητες κεντρικής θέρμανσης για τον πελάτη είναι πολύ περισσότερες, καθώς μπορεί να επιλέξει πληθώρα λύσεων, όπως:

  • Mονοσωλήνιο σύστημα με θερμαντικά σώματα
  • Ενδοδαπέδια θέρμανση
  • Αντλία θερμότητας για θέρμανση με δροσισμό
  • Fan coils
  • λέβητες φυσικού αερίου και υγραερίου
Κεντρική Θέρμανση | Energy Saving
parallax background

Εμπιστευτείτε το πολύπειρο προσωπικό της Energy Saving στην Αθήνα και αποκτήστε τα καλύτερα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας για την πολυκατοικία σας!

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Energy Saving για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας σας.