Κλιματισμός

Υψηλή ενεργειακή απόδοση

Η Energy Saving ως πρωτοπόρος στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας σε όλη την Αθήνα, αναλαμβάνει την πώληση και εγκατάσταση των πιο ενεργειακά αποδοτικών λύσεων κλιματισμού για κάθε χώρο.


Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και την άνεση που προσφέρουν σε μια κατοικία ή επαγγελματικό χώρο τα κλιματιστικά μηχανήματα και για αυτό το λόγο στοχεύουμε να σας προσφέρουμε συσκευές κορυφαίας τεχνολογίας, υψηλής ενεργειακής απόδοσης από τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου, όπως: Daikin, Mitsubishi, Bosch κ.ά.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις κλιματισμού που ταιριάζουν σε κάθε κτήριο, δίνοντας σημασία στον κομψό σχεδιασμό, τη χαμηλή κατανάλωση και τις συσκευές κορυφαίων προδιαγραφών που θα διατηρήσουν την ατμόσφαιρα του χώρου σας ασφαλή και υγιεινή.

Κλιματισμός | Energy Saving

Χάρη στο πολύπειρο προσωπικό μας στην Energy Saving αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, το service και την επιδιόρθωση της εκάστοτε κλιματιστικής μονάδας με ταχύτητα και επαγγελματισμό σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας:

  • Συντήρηση – καθαρισμός εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας.
  • Έλεγχος πιθανής διαρροής και συμπλήρωση ψυκτικού υγρού.
  • Καθαρισμός φίλτρων, αέρα και περσίδων για την εξασφάλιση υγιεινού αέρα στο σπίτι σας.
  • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας.
  • Έλεγχος πλακέτας και καλής λειτουργίας.
parallax background

Όλες οι εργασίες συντήρησης των συστημάτων κλιματισμού που διενεργούμε είναι σύμφωνες με τους Ελληνικούς κανονισμούς ΤΟΤΕΕ και τους Αμερικάνικους κανονισμούς ASHRAE.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Energy Saving για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες πώλησης/εγκατάστασης/συντήρησης κλιματισμού.