Αυτόνομη Θέρμανση

Το Απόλυτο Σύστημα Αυτονομίας Κεντρικών Θερμάνσεων.

Το Siemens SET (Siemens Energy Tool) δίνει οριστική και ανώδυνη (χωρίς μερεμέτια και καλωδιώσεις) λύση στο πρόβλημα της αυτόνομης θέρμανσης και της έλλειψης αυτονομίας σε όλα τα υφιστάμενα κτήρια.


Πώς λειτουργεί το Siemens SET;

Η τοποθέτηση θερμοστατικής κεφαλής (3) πάνω σε νέο διακόπτη (4) ή (5) δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της θέρμανσης όχι μόνο ανά διαμέρισμα, αλλά και ανά δωμάτιο και μάλιστα με πλήθος επιλογών στη ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Η κατανάλωση ενέργειας από τα θερμαντικά σώματα καταγράφεται αυτόματα από μετρητές (1) που τοποθετούνται πάνω στα συστήματα και στη συνέχεια οι μετρήσεις μεταδίδονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε δέκτες (2) που τοποθετούνται σε κοινόχρηστο χώρο.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων να μπορεί να συλλέξει εξ’ αποστάσεως όλες τις μετρήσεις και να εκδώσει, με τη σειρά της, τους λογαριασμούς θέρμανσης.

Αυτόνομη Θέρμανση | Energy Saving

Παράλληλα, ένας ελεγκτής αντιστάθμισης (6) σε συνεργασία με τρίοδη αναμεικτική βάνα (7) ρυθμίζει τη θερμοκρασία του νερού που διαρρέει όλη την εγκατάσταση ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Η συνολική εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται ανεξάρτητα με το καύσιμο που χρησιμοποιείται (αέριο ή πετρέλαιο), επιτυγχάνοντας έτσι, μείωση του κόστους θέρμανσης.

Γιατί να επιλέξετε το Siemens SET (Siemens Energy Tool) για την αυτόνομη θέρμανση του διαμερίσματός σας;


  • Ακριβής κατανομή των δαπανών θέρμανσης
  • Μεγαλύτερη οικονομία
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Συμβατό με κάθε καύσιμο
  • Εύκολο στη χρήση
  • Άμεση τοποθέτηση
  • Ασύρματη συλλογή μετρήσεων και δεδομένων για την έκδοση των αντίστοιχων λογαριασμών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Energy Saving στην Αθήνα, διαθέτει τεράστια εμπειρία στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και μπορεί να σας δώσει τις κατάλληλες λύσεις!

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Energy Saving για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το σύστημα αυτόνομης θέρμανσης Siemens SET.